Blog-A-Tivity

Over vallende appels, ingenieuze inzichten en andere wonderbaarlijke momenten van inspiratie. Kortom, een blog over zelfontplooïng en de eigenaardigheden der creativiteit en het leven. :-)

About me

Yours Truly in de flesh

Yours Truly in de flesh

Azphelumbra!

Mijn naam is Elroy Vrehen en ik ben student Communication en Multimedia Design (CMD) aan de Hoge School van Amsterdam. Ik ben woonachtig in het pittoreske dorpje Zandvoort (aan zee) alwaar ik mag genieten van de woeste golven, uitmuntende vis, de schrijnende wind en een eeuwige voorraad zand in mijn haar en kleding. Het spreekt natuurlijk voor zichzelf dat alleen het laatste het geval is. Want zeg nu zelf, neemt een timmerman zijn werk mee naar huis? Nee, en ik neem dus ook niet het strand mee naar huis – op de zandkorrels in mijn kleding na dan.

Op het moment van schrijven ben ik 30 jaar oud en vond ik het wel eens tijd worden om te stoppen mijn leven te verspillen en eens iets te gaan doen met mijn hunkering naar het doorgronden van creativiteit. Ik word graag overdonderd door de creativiteit van anderen en haal hier inspiratie en energie voor mijn eigen leven uit. Verder ben ik door mijn uitzonderlijk lange tijd online erg goed geworden in het luisteren naar mensen, voornamelijk doordat ik veel te veel aan het kletsen was.

In ieder geval, mocht er nog iets anders zijn waar u, mijn lieftallige lezers, naar benieuwd bent geworden, vraag het mij gerust. Ik bijt niet, maar dat is voornamelijk omdat ik mijn tanden tot ver in het leven van plan ben te gebruiken, moge het mij gegunt zijn.

Met bijzonder vriendelijke groetjes,
Elroy Vrehen.

Ps. Azphelumbra betekent gegroet in het Asmodiaans op de MMO Aion.

Advertenties

Eén reactie op “About me

  1. rgs4u
    14 oktober 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog statistieken

  • 401 hits

Archief

Follow Blog-A-Tivity on WordPress.com
%d bloggers liken dit: